Skip to the content

Actueel

Wat gaan we de komende tijd doen? en wat hebben we de afgelopen tijd hebben gedaan? Je vindt ze hier!

YES! Wij zijn verhuisd

Eindelijk is het dan zover! Nadat er een lange tijd geruchten waren en wij op 19 april 2019 met jullie via Social Media konden delen dat de bouw van ons nieuwe pand was begonnen, hebben we vandaag goed nieuws te melden. We zijn verhuisd!! Ondanks de huidige situatie rondom het Cornonavirus is er in ons pand keihard doorgewerkt. We mogen er jammer genoeg nog niet met zijn allen ...

Maatregelen inzake Coronavirus

Ook bij Echt doen wij er alles aan om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan en de gezondheid van onze medewerkers en relaties zo veel mogelijk te waarborgen. We volgen hierbij de maatregelen van het RIVM. Dit betekent onder andere het volgende: Thuis werken Wij werken de komende tijd vanuit huis. Dit geldt ook voor onze collega’s van de supportafdeling. De bereik ...

Het Zorgfestival 2020 - UITVERKOCHT

Op dinsdag 19 mei is het zover! De tweede editie van Het Zorgfestival vindt dan plaats en dit keer in ons eigen Enschede.

Wederom is dit hét zorg&ICT event bij uitstek voor alle mensen die werkzaam zijn in de verpleeghuiszorg, thuiszorg en gehandicaptenzorg. Dus, van zorgverlener tot ICT’er, van administratie-medewerker tot bestuurder en alles daaromheen: zorg dat je erbij bent: hetzorgfestival.nl

Nieuw zorgdossier Elver: primaire proces is rode draad

De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest om Elver te ondersteunen in de migratie naar Google en de ingebruikname van Chromebooks voor de eindgebruikers. Dit verliep samen met de intergratie van het Puur ECD van Ecare. Meer lees je hierover in het zorgvisie-artikel van Irma Harmelink : https://hubs.ly/H0mPBCM0

ICT & Health openingsmanifestatie van de nationale E-health-week

Maandag 27 januari zijn een aantal van onze collega's aanwezig geweest op de openingsmanifestatie van de nationale E-health-week om zorgorganisaties kennis te laten maken met onze digitale werkplek voor de professional. 

Echt op het Mobile Healthcare Event

De 8e editie van het Mobile Healthcare Event is uitgegroeid tot het grootste BeNeLux congres over digital health en het jaarlijkse ontmoetingspunt voor 1000+ zorgprofessionals, directie en management, bestuurders en innovatoren werkzaam bij een zorginstellling! Het event biedt een niet te missen update en ontmoetingen met like-minded. Laat je inspireren door 90 (inter)nationale zwaargewichten op het podium. Komt je ook? Een GRATIS ticket voor Mobile Healthcare geeft je ook toegang tot de 2 andere congressen: Data Driven Healthcare en OuderenzorgTECH.

Alternatieve tekst bij afbeelding

Zorgfestival 2019, Dé beurs voor zorg & ICT professionals

Wij vinden dat niemand beter over de ouderenzorg kan vertellen dan de vakprofessionals zelf. Daarom organiseren we op dinsdag 28 mei Het Zorg Festival, dé beurs voor Zorg & ICT professionals.

De Cloud in met Thijs Goorhuis

Wanneer je een van onze klanten bent en weleens telefonisch contact met ons hebt, dan ben je misschien wel bekend met de stemmen en bijbehorende namen van onze medewerkers. Toch horen hier ook gezichten en verhalen bij. 

Google inspiratiedag

Google inspiratiedag

Vandaag hebben we een inspirerende middag bij Google gehad samen met onze collega's van Ecare over machine learning en G Suite in de zorg.

Google Cloud Summit beurs

Op 28 November staan wij op de Google Cloud Summit beurs in Amsterdam.