Skip to the content

Zorgfestival 2019, Dé beurs voor zorg & ICT professionals

Wij vinden dat niemand beter over de ouderenzorg kan vertellen dan de vakprofessionals zelf. Daarom organiseren we op dinsdag 28 mei Het Zorg Festival, dé beurs voor Zorg & ICT professionals.

Hier dagen we elkaar uit het beste uit ons vak te halen en inspireren onze sprekers je op het gebied van zorg, ondersteunende diensten en ICT. Of je nu zorgverlener bent, de ICT gesmeerd laat lopen, zorgt voor de administratieve afhandeling of je als bestuurder het beste uit je zorgorganisatie haalt; vakmensen zijn we allemaal! 

Het programma brengt een mix aan inspiratie én vakinhoudelijke kennis met zich mee en wordt afgewisseld met theater en muziek. Het is dus niet alleen maar leerzaam, maar ook nog eens hartstikke leuk om erbij te zijn. We nodigen je dan ook van harte uit om aan te schuiven.

Het Zorg Festival. Dinsdag 28 mei. De Landgoederij in Bunnik. Zorg dat je erbij bent!

Over de auteur

AlienTrick

Beschrijving over de auteur AlienTrick.

We helpen u graag

Contact

Heb je het idee dat wij dezelfde taal spreken, ben je geïnteresseerd in onze oplossingen of zou je het gaaf vinden om eens met ons te praten over slimme en praktische ICT oplossingen voor zorgorganisaties? Neem dan contact met ons op.