Skip to the content

Het Zorgfestival 2020 - UITVERKOCHT

Na het succes van vorig jaar kwam vanuit alle hoeken en gaten het verzoek om het nog zeker één keer te organiseren, Het Zorgfestival. Nou dan doen we dat. Simpel zat.

HELAAS WAS HET ZORGFESTIVAL BINNEN ENKELE WEKEN HELEMAAL UITVERKOCHT. WIL JE ER VOLGEND JAAR (2021) ZEKER WETEN BIJ ZIJN, MELD JE NU DAN ALVAST AAN VIA HETZORGFESTIVAL.NL.

Op dinsdag 19 mei is het zover! De tweede editie van Het Zorgfestival vindt dan plaats en dit keer in ons eigen Enschede.

Wederom is dit hét zorg&ICT event bij uitstek voor alle mensen die werkzaam zijn in de verpleeghuiszorg, thuiszorg en gehandicaptenzorg. Dus, van zorgverlener tot ICT’er, van administratie-medewerker tot bestuurder en alles daaromheen: zorg dat je erbij bent: hetzorgfestival.nl

Voor de vroege vogels – dat zijn alle mensen die zich voor 1 maart 2020 aanmelden – hebben we een hele berg GRATIS kaartjes. Dus meld je je nu aan, dan betaal je helemaal niets.

De dag beginnen we rond 7.30 met een Vroege Vogel Ontbijt én een live radio show. Om 9.00 start het officiële programma.

Over de auteur

AlienTrick

Beschrijving over de auteur AlienTrick.

We helpen u graag

Contact

Heb je het idee dat wij dezelfde taal spreken, ben je geïnteresseerd in onze oplossingen of zou je het gaaf vinden om eens met ons te praten over slimme en praktische ICT oplossingen voor zorgorganisaties? Neem dan contact met ons op.