Skip to the content

Maatregelen inzake Coronavirus

Ook bij Echt doen wij er alles aan om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan en de gezondheid van onze medewerkers en relaties zo veel mogelijk te waarborgen. We volgen hierbij de maatregelen van het RIVM.

Dit betekent onder andere het volgende:

Thuis werken

Wij werken de komende tijd vanuit huis. Dit geldt ook voor onze collega’s van de supportafdeling. De bereikbaarheid en het serviceniveau van ons supportteam blijft natuurlijk zoals je van ons gewend bent.

Helaas even geen persoonlijk contact

Fysieke afspraken met onze klanten en relaties gaan voorlopig niet door. Daar waar kan laten we ze digitaal plaatsvinden.

Ook fysieke trainingen die de komende weken op de agenda staan, hebben we geannuleerd. Daar waar kan vervangen we ze door online trainingen.

Onze fysieke evenementen schuiven we door naar een later moment dit jaar of we vervangen ze door online evenementen. We houden je hiervan op de hoogte.

Het Zorgfestival laten we voorlopig op de agenda staan. We hopen van harte dat we tegen die tijd met z’n allen een dikke streep hebben kunnen zetten door Corona.

Continuïteit gegarandeerd

De continuïteit van onze producten en dienstverlening kunnen we zonder twijfel garanderen. Onze werkprocessen zijn zo ingericht dat we zelfs in dit soort ongelooflijke tijden op stoom kunnen blijven.

Heb je vragen hierover, bel of mail ons gerust.

Over de auteur

AlienTrick

Beschrijving over de auteur AlienTrick.

We helpen u graag

Contact

Heb je het idee dat wij dezelfde taal spreken, ben je geïnteresseerd in onze oplossingen of zou je het gaaf vinden om eens met ons te praten over slimme en praktische ICT oplossingen voor zorgorganisaties? Neem dan contact met ons op.