Skip to the content

YES! Wij zijn verhuisd

Eindelijk is het dan zover! Nadat er een lange tijd geruchten waren en wij op 19 april 2019 met jullie via Social Media konden delen dat de bouw van ons nieuwe pand was begonnen, hebben we vandaag goed nieuws te melden. We zijn verhuisd!! Ondanks de huidige situatie rondom het Cornonavirus is er in ons pand keihard doorgewerkt. We mogen er jammer genoeg nog niet met zijn allen in werken, maar wat zijn we er trots op!!

Wat betekent dit voor jullie?

Een nieuw adres om ons te bezoeken én om de post naartoe te sturen. Ons nieuwe pand staat in Enschede , wat de volgende contactgegevens oplevert: Capitool 11, 7521 PL Enschede.

We zijn nog altijd te bereiken via het nummer 088-4880080 en beantwoorden ook graag jullie vragen via info@echtmetzorg.nl

Hopelijk kunnen we snel in ons nieuwe pand aan het werk en zodra het weer kan en mag nodigen we je van harte uit voor een ‘house’warming!

Hartelijke groet,

Het Echt(Ecare) team

Over de auteur

AlienTrick

Beschrijving over de auteur AlienTrick.

We helpen u graag

Contact

Heb je het idee dat wij dezelfde taal spreken, ben je geïnteresseerd in onze oplossingen of zou je het gaaf vinden om eens met ons te praten over slimme en praktische ICT oplossingen voor zorgorganisaties? Neem dan contact met ons op.