Skip to the content

Cases

Onze digitale oplossingen in de praktijk.

Tactus

Tactus werkt sinds kort samen met Echt. Iemand die bij heeft gedragen aan het opzetten van deze samenwerking is Arnoud Geerts, projectmanager bij Tactus. Hoe is deze samenwerking ontstaan, waarom is de keuze destijds op Echt gevallen en hoe zijn de eerste indrukken? Arnoud geeft ons alle antwoorden.

ExpertCare

Peter Verhoef is inmiddels 3 jaar werkzaam bij ExpertCare. Ik ben verantwoordelijk voor het wagenpark, het gebouwbeheer en voor alle ICT-hardware gerelateerde zaken; de iPads, de telefonie en nu ook de Chromebooks. Wij werken daarin al een aantal jaar samen met Echt.

ZuidZorg

ZuidZorg zit midden in een transitie waarbij ze gekozen hebben voor Echt om de ICT-ondersteuning te verrichten. Waarom is de keuze vanuit ZuidZorg op Echt gevallen? We vragen het Phil Verhallen, generalist in het wijkserviceteam van ZuidZorg.

Buurtzorg

De zorgverleners van Buurtzorg Nederland (Buurtzorg) spenderen het grootste deel van hun tijd aan het bezoeken en verzorgen van cliënten aan huis. Lees hoe Echt dit in samenwerking partners MobileIron en Lookout de beveiliging heeft ingericht.

Palliatief in balans

We hebben gesproken met Margreet Boekhold, wijkverpleegkundige en één van de oprichters van Palliatief in balans.  Zij organiseren scholingen op het gebied van palliatieve zorg, die toegankelijk en betaalbaar zijn voor iedereen die graag meer wil leren op dit gebied.

We helpen u graag

Contact

Heb je het idee dat wij dezelfde taal spreken, ben je geïnteresseerd in onze oplossingen of zou je het gaaf vinden om eens met ons te praten over slimme en praktische ICT oplossingen voor zorgorganisaties? Neem dan contact met ons op.