Skip to the content

Echt Cloud

Zorgprofessionals moeten ten allen tijde hun werk kunnen doen. Helaas bestaat dit voor een zorgprofessional tegenwoordig niet uit 100% tijd voor de cliënt. Een (te) groot deel van hun tijd zijn zij bezig met registreren en de bijbehorende ICT. 

Bij Echt zien we het als onze taak om deze niet cliëntgebonden tijd zoveel mogelijk terug te dringen. Flexibiliteit, snelheid en beschikbaarheid zijn tegenwoordig de belangrijkste zaken als het gaat om ICT. En dat geldt zeker in de zorg. Door te kiezen voor slimme cloudoplossingen help je hierin zowel de zorgmedewerker als de organisatie.

De medewerker heeft namelijk overal en altijd de beschikking over zijn of haar data. Daarnaast biedt het werken met cloudoplossingen voordelen op het gebied van samenwerken en vergroot het de zelfstandigheid van de medewerker. Juist om deze redenen kiezen wij ervoor om op het gebied van cloud samen te werken met Google. De producten en oplossingen van Google zijn ontwikkeld met als uitgangspunt het samenwerken. Ze zijn intuïtief in gebruik en gebruiksgemak en snelheid staan voorop. Als Echt zorgen we ervoor dat medewerkers daarnaast maar 1 keer hoeven in te loggen om vervolgens direct met alle belangrijke applicaties te kunnen werken.

Voor de organisatie betekent het werken in de cloud ook het een en ander. Je bent als organisatie flexibeler, profiteert van de laatste technologie en hoeft geen diepte investeringen te doen in eigen hardware en servers (welke binnen 3 maanden na aanschaf alweer verouderd zijn…).

We zorgen er hierbij voor dat de applicaties en oplossingen gemakkelijk te beheren zijn, je data altijd en overal veilig is en je de juiste hulp krijgt bij zowel implementatie als gebruik.

Ben je nieuwsgierig geworden hoe we dit aanpakken, wat ervoor nodig is en wat je hier als organisatie mee kunt besparen, neem dan snel contact op en we komen graag langs!